Az égnek szüksége van rád

Nincs megállás. Hétről-hétre jelennek meg az újabbnál-újabb cikkek a hírportálokon: világszerte pilótahiány van. Legutóbb az Airportal.hu számolt be arról, hogy az utasok száma folyamatosan bővül, emiatt komoly nyereségeket érhetnek el a légitársaságok.

Egy rizikófaktor viszont ott van a képletben: a pilótahiány. Nem kell messzire menni, hogy lássuk, valóban ez a helyzet. Pár éve nyáron az Austrian osztrák társaság törölt a nyári időszakban 300 járatot pilótahiány miatt, idén pedig a Ryanair hat héten keresztül napi 40-50 járat törlésére kényszerült. 

Vess véget a pilótahiánynak

A fentieket látva nem kérdéses, hogy most jó esélyekkel lehet bekerülni a nagygépes világba pilótaként. A felvételi követelmények természetesen nem enyhültek, maximum az előírt minimális óraszámokat vitték lejjebb. A tudás viszont továbbra is fontos. Ha valaki csak minimális szinten teljesítette az elméleti és gyakorlati vizsgákat, akkor az kevés lesz.

Van még egy komoly oka a pilótahiánynak.

A legtöbben csak vágyakoznak, álmodoznak arról, hogy pilóták legyenek. Arról viszont fogalmuk sincs, hogy miként lehetne elérni ezt a vágyott állapotot. Sokan nem hisznek magukban, túl komplikáltnak, bonyolultnak és drágának vélik a pilótaképzést. Tény, hogy van ennél egyszerűbben és olcsóbban kitanulható szakma, a befektetett összeg viszont itt hamar megtérül.

Érdekel a pilótaképzés?
Akkor a Pilóta leszek könyvben mindenre megtalálod a választ! Most egy rakás bónuszt is kapsz hozzá! Klikk a könyvre és nézd meg a részleteket!

Érdekel a könyv!

Pilóta leszel?

Ha igazán megvan benned az égő vágy, akkor ez nem kérdés. A kérdés csak az, hogy mikor és hogyan leszel pilóta? A hogyanra minden kérdést megválaszol a tegnap megjelent Pilóta leszek könyv, amely hiánypótlónak számít a magyar piacon.

Minden olyan információt megtalálsz benne, amit máshol nem mondanak el, még a pilótaiskolákban sem. Ha el akarsz jutni Budapestről Párizsba, mehetsz autóval térkép nélkül vagy repülővel a legprofibb navigációt használva. Ez a könyv az utóbbinak felel meg a pilótaképzésre vetítve. Ha komolyan érdekel a téma és kellően elszánt vagy, akkor szerezd be ezt a könyvet.

Aki sajnálja a tudás megszerzésére a pénzt, az számoljon a tudatlanság költségeivel!

A repülésben és pilótaképzésben a tudatlanság már a kezdeti időszakban is százezer forintos veszteségekben mérhető. Ne ess abba a hibába, hogy saját károdon tanulsz, a Pilóta leszek könyv minden apró zsákutcára felhívja a figyelmed!

Ha december 15-ig (péntekig) rendelsz, akkor értékes bónuszokat is kapsz hozzá!

Kattints a lenti könyvre szerezd meg a saját példányodat most a limitált, 500 darabos kiadásból. Az előrendelések alapján úgy néz ki, hogy tavaszra a piac felszívja az összeset, utánnyomás pedig csak 2 év múlva lesz. Ne maradj le, én szóltam!

Érdekel a pilótaképzés?
Akkor a Pilóta leszek könyvben mindenre megtalálod a választ! Most egy rakás bónuszt is kapsz hozzá! Klikk a könyvre és nézd meg a részleteket!

Érdekel a könyv!