Pilóta leszek gyorstalpaló

Ha kevesled a 45-60 vagy 90 perces sétarepülést, akkor lehetőséged van egy különleges programban való részvételre.

Ez a Pilóta leszek gyorstalpaló, amely 5 óra repülést és sok-sok elméleti felkészítést és magyarázatot tartalmaz, annak érdekében, hogy minél jobban képbe kerülj a kisgépes repüléssel.

Ez a program nem hivatalos képzés, csupán ismeretterjesztő jelleggel fogható fel, minőségre viszont már-már oktatási szintet kapsz.

A gyorstalpaló során csak utasként foglalhatsz helyet a gépben, a repülőgép vezetésére nincs lehetőség. 

A gyorstalpaló 5 órája nagyjából 3-4 repülési alkalmat takar. Minden egyes repülés előtt és után végigmegyünk a szükséges elméleti dolgokon, hogy az 5. óra végére minden világos legyen és összeálljon egy olyan tudás és szemlélet, amivel egy végzett hobbipilóta rendelkezik. Ez valóban egy intenzív gyorstalpalónak fogható fel.

Jó hír, hogy a repülési óradíj ebben a programban alakul a legkedvezőbben.

Alapesetben 24 ezer Ft/fő 60 perc repülés, mivel Te itt vagy a klubban, így csak 22 ezer Ft/fő, ebben a programban viszont még kedvezőbb, 20 ezer Ft-os óradíjon jöhetsz repülni. 

A különbség annyi, hogy a gyorstalpaló díja előre, egy összegben fizetendő.

A teljes költség 100.000 Ft, amely tartalmazza az 5 óra repülést és az elméleti felkészítéseket és magyarázatokat. Ezen felül a többi, külsős utassal szemben prioritásod lesz, kiemelt figyelmet kapsz az időpont foglalásokat illetően. Ennek maximum az időjárás tehet csak keresztbe.

A gyorstalpalóra a 2018-as évben már csak 2 db szabad hely van, csak klubtagok vehetnek részt és idén lesz utoljára ilyen program. Ha érdekel, érdemes kihasználni.

A repülések az esztergomi reptérről történnek, Tecnam P2002 géppel.

Budapestről megoldható a transzfer, díjmentesen tudsz velem jönni, ha nem tudsz egyébként kijutni Esztergomba.

Jelentkezés: tamas@pilotaszemmel.hu címre küldj egy levelet „Pilóta leszek gyorstalpaló” tárggyal és egy telefonszámmal. A többit szóban egyeztetjük!

Ne maradj le, ez egy életre szóló élmény lesz! Várom a jelentkezésedet!