PILÓTASZEMMEL REPTÉR – LHPL

– TARTALOM – 


FÉL ÓRÁS SÉTAREPÜLÉS PILÓTASZEMMEL (fejkamerás videó)

Ebben a videóban vágatlanul nyerhetsz betekintést egy teljes repülésbe, egészen a felszállástól a leszállásig. Kezdő repülésrajongók részére érdekes kérdések merültek fel odafent, melyből megtudhatsz néhány “titkot” a repülés világával kapcsolatosan.

BESZÁMOLÓ A CEFA-WIZZ AIR ROAD SHOWRÓL

 A Wizz Air és a CEFA 2015 őszétől lehetőséget biztosít arra, hogy a nyíregyházi reptéren tanulj és valósítsd meg a pilóta karriered. A roadshow részletes beszámolóját belépés után olvashatod.

PILÓTAKÉPZÉS A NYÍREGYHÁZI FŐISKOLÁN

 Nagygépes karrierre vágysz? Akkor az egyik lehetőséged, hogy a Nyíregyházi Főiskolára jelentkezel és ott szerzed meg a közforgalmú pilóta jogosításodat. Ebben a videóben Szelestey Gyula tanár úr minden fontos információt elmond neked a képzéssel kapcsolatban.

BESZÁMOLÓ A WIZZ AIRLINE PILOT CAREER BUDAPESTI ROADSHOWJÁRÓL

Tudni akarod hogyan juthatsz el oda, hogy garantált állásod legyen Airbus A320 első tisztként? Ebben a beszámolóban mindent elmondok ezzel kapcsolatban!

NAGYFELBONTÁSÚ KÉPEK

A Facebook oldalon megjelent képek közül egyesek nagy, 12-16 megapixel felbontásban is megtekinthetők a Pilótaszemmel reptér tagjainak.

PREMIER ELŐTTI VIDEÓK

A legtöbb videó már napokkal azelőtt elkészül, hogy a Facebook oldalra felkerül. A reptér tagjai elsők között nézhetik meg az elkészült videókat.

VFR DOKUMENTUMOK

  • Letölthető repülési terv és navigációs log sablonok
  • 10 legfontosabb tanács kisgépes pilótáknak

FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ TARTALOM

Előadások, hanganyagok, exkluzív interjúk és videók csak a reptéren belül.