Legutoljára két éve rendeztek Nyíregyházán repülőnapot, így bizonyára már dörzsölik a tenyerüket a Kelet-Magyarországon élő repülésrajongók. E hét vasárnap ismét repülőktől, helikopterektől és An-2-estől lesz hangos a nyíregyházi reptér. Az a reptér, amely több száz, ma utasszállító gépeken repülő pilótát nevelt ki. Mutatok 11 jó okot arra, hogy tényleg megéri majd kilátogatni szeptember 4-én a nyíregyi reptérre.

1. Tökéletes időjárás

A repülésben a legfontosabb tényező az időjárás. Szabadtéri programoknál sem utolsó szempont, hogy jó idő legyen. Jó hír, hogy a jelenlegi előrejelzések szerint az őszi hónap ellenére igazi nyári idő várható a szabolcsi megyeszékhelyen. Napsütés, 30 °C és szélcsend. Már csak a jó idő miatt is érdemes kilátogatni.

2. Pilótaszemmel közönségtalálkozó

Ha eddig csak Facebookon, YouTube-on vagy itt a Pilótaszemmel blogon találkoztál velem, akkor most lehetőség lesz a személyes találkozóra. Én már alig várom, hogy megismerkedjünk személyesen is, hiszen az online világ hátránya, hogy nincs meg a személyes kontakt az olvasóimmal és nézőimmel.

3. Megvalósult pilóta álmok könyv dedikálás

Hozd el a könyvet és dedikálom Neked!

4. Vadiúj bónusz a könyvhöz

Nincs még meg a Megvalósult pilóta álmok könyv? Sebaj! A repülőnapon megveheted, ráadásul a repülőnapon egy vadiúj, eddig nem látott meglepetés bónuszt is kapsz hozzá ajándékba. Ha érdekel a repülés, akkor garantáltan tetszeni fog! Ha megvan a könyv, akkor hozd magaddal, mutasd fel és máris megkapod a bónuszt!

5. Karrier tanácsadás

A Pilótaszemmel oldallal az a célom, hogy minél többeknek adjak segítséget abban, hogy miként érdemes elindulni a pilóta karrier felé, legyen az kisgépes vagy nagygépes repülés. A repülőnapon személyre szabott tanácsokat kapsz majd tőlem! Keress a Megvalósult pilóta álmok könyv „standon” és kérdezz bátran!

6. Műrepülő bemutató

Vasárnap Veres Zoli garantálja majd, hogy tátott szájjal nézz az ég felé. A magasban végzett figurák mellett bizonyára nem fog kimaradni a beton feletti háton áthúzás sem.

7. Sétarepülési lehetőség

Ha repülésrajongó vagy, akkor nem kell mondani, hogy milyen jó dolog odafent. Te is megnézheted a megyeszékhelyt madártávlatból. Ha eddig még nem repültél kisgépen, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld. Nagyságrendekkel nagyobb élményt nyújt, mint egy utasszállítón való repülés, ezt nekem elhiheted.

8. Modell és makett kiállítás

Ha a miniatűr élet érdekel, akkor betekintést nyerhetsz ebbe a világba is.

9. Kötelékrepülés

Látvány szempontjából szintén maradandónak ígérkezik a kötelékrepülés. Mindössze néhány méterre egymástól a gépek… Brr.. Hátborzongató lesz!

10. Helikopter bemutató

Ha a merev szárny helyett a forgószárny vonz, akkor a helikopter bemutató lesz a Te programod Nyíregyházán!

11. Zenei koncert

Nem vonz a repülés? A zenét biztos szereted. Már csak emiatt is érdemes kilátogatni, hiszen Peat Jr. & Fernando ft. Sheela ad majd koncertet!

 

Találtál egy-két számodra érdekes programot? Akkor szeptember 4-én irány Nyíregyháza! 10 órától 17 óráig nem lesz csend a légtérben!