Ötszáznál is több darabra robbant a motivációs bomba

2016. április 13. emlékezetes nap lesz azok számára, akik pilóták akarnak lenni. Ezen a napon jelent meg a Megvalósult pilóta álmok könyv, amely a leendő kis- és nagygépes pilótáknak íródott. A 300+ darabos előrendelés száma hónapról-hónapra tovább növekedett és a megjelenést követő 6. hónapban már 500 db felé kúszott az eladott példányok száma.

A visszajelzések alapján a célközönségnél nagyon betalált és beindította a rakétákat. Számos visszajelzést kaptam, hogy igenis nekivágnak és elkezdik megvalósítani a repülős álmukat. A könyvről egyesek motivációs bombaként írtak, bevallom ez volt a célom vele. Valójában ez egy motivációs könyv azoknak, akik pilóták akarnak lenni.

A könyv sikerére való tekintettel összeállítottam több vadonatúj csomagajánlatot, melyet a könyv weboldalán találsz. A csomagokkal az a célom, hogy még több segítséget adjak Neked, és megóvjalak a buktatóktól és plusz költségektől.

Ezekkel a csomagokkal garantálom, hogy a bekerülési összeg többszörösét takarítod majd meg, ha megszerzed a bennük lévő tudást és azok szerint jársz el. Ide passzol az egyik kedvenc idézetem: „Az aki sajnálja a tudás megszerzésére a pénzt, az számoljon a tudatlanság költségeivel.”

Zárásul pedig még egy gondolat. Az olvasás a legkisebb kockázattal járó tapasztalatszerzés. Ebben a könyvben 12+3 pilóta mondja el, hogy ő miként valósította meg az álmait. Neked csak annyi a feladatod, hogy megismerd az ő útjukat és tedd meg azt, amit ők néhány évvel ezelőtt megtettek.

Ha pilóta akarsz lenni akkor hajrá! A szükséges felhajtóerőt a Megvalósult pilóta álmok könyv megadja számodra!

Kérd Karácsonyra vagy szerezd meg gyermekednek a fa alá, ha állandóan a repülőkről beszél otthon.

Érdekel a pilótaképzés?
Akkor a Pilóta leszek könyvben mindenre megtalálod a választ! Most egy rakás bónuszt is kapsz hozzá! Klikk a könyvre és nézd meg a részleteket!

Érdekel a könyv!