Mekkorát gyorsul egy utasszállító repülőgép?

Ezt is megtudhatod a legújabb könyvemből. Alig hét hónapja, hogy megjelent a Megvalósult pilóta álmok könyv, máris jön a következő, immár 100%-ban saját szerzeményem. Ez többnyire nem repülős területet érint, bár a feldolgozott téma egyre jobban kötődik manapság a repüléshez. Megtudhatod azt is ebből a könyvből, hogy mekkorát gyorsul egy utasszállító repülő és miért érezzük olyan nagynak ezt a gyorsulást. Lássuk az előzményeket!

Néhány éve elmélyülten kutattam a műholdas helymeghatározás területén, olyannyira, hogy a BME-n folytatott tanulmányaimat egy GPS mérésekkel kapcsolatos diplomamunkával zártam. Később PhD tanulmányok keretén belül kutattam tovább, emellett több előadást is tartottam a BME hallgatóinak. Rendszeresen adtam elő gépjármű szakértői konferenciákon, azzal kapcsolatosan, hogy a műszaki szakértők mi mindenre tudják használni a GPS technikát.

Idén nyáron úgy gondoltam, hogy a sok felhalmozott tudást célszerű lenne egy újabb könyvben megosztani a nagyközönséggel, melynek eredményeképpen megszületett a GPS technika csúcsra járatva.

Ha Téged is érdekelnek a technikai kütyük, ha tudni akarod, hogy mennyi, de mennyi mindent tudsz manapság te is megvalósítani a műholdas helymeghatározásnak köszönhetően, akkor ezt a könyvet élvezni fogod. Ráadásul december 1-ig féláron, ingyenes szállítással rendelheted meg!

Érdekel a pilótaképzés?
Akkor a Pilóta leszek könyvben mindenre megtalálod a választ! Most egy rakás bónuszt is kapsz hozzá! Klikk a könyvre és nézd meg a részleteket!

Érdekel a könyv!