Hogyan keresd meg a pilótajogsid árát?

A leendő pilótáknak a legnagyobb fejtörést az anyagiak okozzák. Honnan szedem össze azt a közel 2 milliót, amibe egy privát pilóta jogosítás kerül? A nagygépes költségekről nem is beszélve, ami bőven 10 millió fölé rúg. Tény, hogy két millió sem kevés pénz manapság. Sokan el sem tudják képzelni, hogy miként kereshetnek ekkora összeget úgy, hogy közben élik a napi szintű életüket. „Ha lenne felesleges két millióm, akkor elkezdeném.” – hallom és olvasom sokszor. Fel kell tenni ilyenkor a kérdést, hogy miként lehet felesleges két millióm?

Magától nem fog jönni, nem fog csak úgy az öledbe hullani. Kivéve ha nyersz a lottón vagy örökölsz egy nagyobb összeget. A kulcs a tanulásban van. Ha a jelenlegi életed nem teszi lehetővé, hogy ezt az összeget megkeresd, akkor új dolgokat kell tanulnod. Nyugi, nem kell beülnöd az iskola padba, Isten ments. Most, hogy épp zajlik az érettségi, csak azt tudom mondani, hogy az iskolai tudás szinte semmiben nem járul hozzá ahhoz, hogy valaki tehetőssé váljon. A vágyott összeg viszont manapság minden eddiginél könnyebben megkereshető. Csupán napi pár órát kell rászánnod otthon arra, hogy új dolgokat tanulj.

Az internetnek és az online világnak köszönhetően brutálisan sok lehetőség van, évről-évre új szakmák alakulnak ki. Ma már nem egy ember vagy cég keres úgy milliókat, hogy csak egy internetkapcsolatra és egy laptopra van szüksége. Konkrétan az én munkám/munkáim is ilyenek. Ne gondold, hogy a repülésből illetve a Megvalósult Pilóta Álmok könyvből élek. A repülés egyelőre csak viszi a pénzt, a könyv pedig pont kitermeli a reklámköltséget és azoknak az eszközöknek, szoftvereknek a díját, ami a Pilótaszemmel üzemeltetéséhez szükséges.

Érdekel a pilótaképzés?
Akkor a Pilóta leszek könyvben mindenre megtalálod a választ! Most egy rakás bónuszt is kapsz hozzá! Klikk a könyvre és nézd meg a részleteket!

Érdekel a könyv!

Visszatérve a lényeghez. Ha hajlandó vagy új dolgokat megtanulni és ezért fizetni néhány ezer forintot, ami később több 10 vagy 100-szorosan megtérülhet, akkor ajánlom figyelmedbe egy kedves ismerősöm, Várhegyi Tamás online vállalkozásokról szóló ingyenes videósorozatát. Ez a kb. 50 perces díjmentes anyag olyan újdonságokat adhat Neked, ami közelebb vihet a pilóta céljaidhoz. Igen, vállalkozásról lesz szó. Ha Te az gondolod, hogy nem vagy vállalkozó típus, akkor azt mondom, hogy a pilótaság sem neked való. Aki ugyanis belevág egy pilóta karrierbe, az mind vállalkozó típusú ember. Valamire vállalkozol. Egy hobbyra, kihívásra vagy egy pénzt hozó üzletre. A lényeg a vállalkozói szemléletben van.

Gyerünk, kezdj el nyitott szemmel járni és ismerd meg azokat az online művelhető bizniszeket, ami hozzásegíthet a pilóta karriered megvalósulásához. Tomi videótréningje nagy segítségedre lesz ebben, én már végignéztem a teljes 4 órás anyagot. Megérte! És mielőtt gyanút fognál. Nem azért promózom ennyire, mert jutalékot kapok. Egyszerűen csak jó a cucc, a benne lévő tudás és gondolkodásmód. Mostantól igyekszem a leendő pilótákat anyagi szempontból is segíteni, azaz olyan tippeket, könyveket, oktatóanyagokat, embereket ajánlani, amik vagy akik megadják a lehetőséget arra, hogy legalább a PPL-hez szükséges pénzösszeget előteremthesd.