2017 évértékelő pilótaszemmel

A napokban biztos egy tucat karácsonyi üdvözlést kaptál az ismerőseidtől, cégektől, partnereidtől: egy fotót, tartalmazó e-mailt, amely azt sugallja, hogy bizony gondoltak rád.

Sablonos karácsonyi üdvözlés helyett ezt a bejegyzést adom neked az ünnepekre, amelyben nem jókívánságokat írok, hanem az idei év értékelését és a Pilótaszemmel blog 2017-es TOP5 repülős cikkgyűjteményét adom oda. Abban reménykedem, hogy az ünnep utáni pihenésben lesz időd átolvasgatni mindazokat a cikkeket, amelyekről lemaradtál.

2017 Pilótaszemmel

Az idei év azokról szólt, akik pilóták akarnak lenni. Januárban és márciusban élő nyílt napokat tartottam, ahol minden kérdésre megkapták a választ a résztvevők, legalábbis ami a személyes pilóta karrierjüket illeti. Néhányan közülük mára már PPL szakszolgálati engedéllyel rendelkeznek.

Gratulálok nektek, örülök, hogy hozzájárulhattam a sikereitekhez!

Egy tréninget is sikerült tartani, ahol a repülésrajongók közelebb kerültek a VFR repülés világához.

A legnagyobb újdonság és segítség idén egyértelműen a nemrég megjelent Pilóta leszek könyv.

A saját repüléseim a fenti projektek miatt eléggé háttérbe szorultak, idén nagyjából 20 órát sikerült repülni, ami jobb, mint a semmi, jövőre viszont ennél lényegesen több a terv.

2018-as előzetes

A jövő évi céljaimról 2018. január elején, egy Facebook live videóban fogok mesélni, ahol segítek abban, hogy miként érd el 2018-ban a repülős céljaidat és én is felfedem a nagy, jövő évi célomat. Előzetesként annyit elárulok, hogy 2019-től (igen, 2019-től, azaz bő 1 év múlva) már lehetőséged lesz arra, hogy velem tanulj.

Ha akarod, akkor én foglak megtanítani repülőgépet vezetni és juttatlak el a hobbipilóta szintre.

Amennyiben ez érdekel, akkor 2018-ban már el tudunk kezdeni egy együttműködést ezzel kapcsolatban. Ha nyitott vagy rá, keress meg a kapcsolati oldalon található űrlapon keresztül és elsők között avatlak be a részletekbe.

Az idei év TOP5 blogbejegyzése

Végül pedig jöjjön egy kis olvasnivaló 2018-ig. Lássuk a listát, fordított sorrendben.

5. hely
Ettől még az utasszállító gépek is óvakodnak

4. hely
Hazugságok és igazságok a repülés anyagi részéről

3. hely
Az égnek szüksége van rád

2. hely
Három lehetséges út a nagygépes pilóta karrierhez

1. hely
Így lehetsz az Emirates A380 pilótája

Érdekel a pilótaképzés?
Akkor a Pilóta leszek könyvben mindenre megtalálod a választ! Most egy rakás bónuszt is kapsz hozzá! Klikk a könyvre és nézd meg a részleteket!

Érdekel a könyv!